Servicii

Noi va oferim solutii personalizate, perfect adaptate necesitatilor companiei dumneavoastra: de la alegerea marcii autovehiculului si a dotarilor sale, perioada de inchiriere, pana la servicii de asistenta rutiera. 

Cu noi sunteti lipsiti de griji

Auto Club Leasing, in calitate de proprietar al autoturismului, se ocupa de: punerea la evidenta au automobilului, verificarile tehnice de stat, impozitele si taxele catre stat, asigurarea full CASCO, schimb de cauciucuri iarna/vara si depozitarea acestora, etc.

Planificarea exacta a bugetului

Budgetplan Pentru a va putea realiza o planificare exacta a bugetului si pentru a elimina neplacerea unor cheltuieli neasteptate, Auto Club Leasing va pune la dispozitie o singura rata fixa, lunara.

Mentenanta la pachet

Maintenance Noi va asiguram mentenanta masinii pe intreaga perioada a contractului. Orice revizie sau reparatie determinata de uzura normala a autoturismului este inclusa in rata fixa.

Mobilitate garantata

Mobility Pentru a va putea ocupa in permanenta de afacerile dumneavoastra, Auto Club Leasing va pune la dispozitie optiunea de inlocuire a autoturismului avariat cu altul nou.